Technisch vastgoedbeheer

Als vastgoedeigenaar wilt u dat uw pand in goede staat blijft. U wilt dat uw huurders een fijne plek hebben om te wonen of te werken. Ook is het in uw eigen belang dat het pand er netjes bijstaat. Achterstallig onderhoud heeft immers een negatieve impact op de waarde van uw vastgoedobject. Het technische beheer van vastgoed kan een erg tijdrovende onderneming zijn. Zeker als u meerdere objecten bezit. Toe aan meer zekerheid en meer gemak? Dan is het tijd voor Vasténgoedbeheer.

Wij zijn Vasténgoedbeheer. Een betrouwbare partij voor uw technisch vastgoedbeheer. Wij hebben ons volledig toegelegd op het beheren van onroerend goed. Zowel voor particulieren en bedrijven. We zijn van mening dat de zorg voor uw vastgoed een serieuze aanpak verdient. Om deze reden ligt onze focus volledig op property management.

Vasténgoedbeheer neemt graag de technische zaken van u over, zodat u de aandacht op uw core business kunt richten.

Technisch vastgoedbeheer uitbesteden

Behoefte aan volledige ontzorging? Wij kunnen uw taken als verhuurder overnemen op technisch én financieel gebied. Bij administratief vastgoedbeheer fungeren wij als aanspreekpunt voor huurders en regelen wij alle administratieve handelingen. Zo dragen wij zorg voor het incasseren van de huur en de financiële verantwoording. Is uw huurder niet op tijd met betalen? Vasténgoedbeheer zorgt voor een passende afhandeling.

Geen omkijken naar het onderhoud van uw vastgoed

Technisch vastgoedbeheer is een zeer omvangrijke bezigheid. Het omvat onder meer de afhandeling van schade door inbraak, brand of wateroverlast tot aan onderhoud en facility management. Het takenpakket reikt een stuk verder dan het repareren van een lekkende kraan. Zeker bij grote wooncomplexen zijn er veel toeleveranciers waarmee servicecontracten onderhouden dienen te worden. Door uw technisch beheer uit te besteden, heeft u hier geen omkijken naar. Met onze geautomatiseerde werkwijze en ruime ervaring met vastgoedbeheer kunt u er zeker van zijn dat uw appartement, kantoorruimte of bungalow in perfecte staat blijft.

Wij zien ons netwerk als onze grootste kracht. Door de jaren heen heeft Vasténgoedbeheer een uitgebreid netwerk van professionele vakmensen opgebouwd. Zo hebben we goede contacten met loodgieters, elektriciens, parketteurs en aannemers door heel Nederland. Is er lekkage in de badkamer of is het hang-en sluitwerk aan vervanging toe? Vasténgoedbeheer schakelt de juiste partij voor de klus in en ziet erop toe dat de werkzaamheden correct uitgevoerd worden.

Wilt u het technische beheer van vastgoed aan ons uitbesteden? Dan nemen wij onderstaande taken van u over:

  • Optreden als contactpersoon wanneer huurders klachten of storingen hebben (24/7);
  • Regelen en opstellen van storingen;
  • Het opvragen van offertes ten aanzien van onderhouds- en herstelwerkzaamheden;
  • Begeleiding van onderhoudswerkzaamheden;
  • Het digitaal archiveren van o.a. inspectierapporten en offerte.

Totale ontzorging door Vasténgoedbeheer

Met het uitbesteden van uw technisch vastgoedbeheer zijn nachtmerries over verloedering en louche monteurs verleden tijd. Wij schakelen de juiste vakmensen in en zorgen dat reparaties en onderhoudswerkzaamheden correct worden uitgevoerd. De huurder van uw pand kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken bij calamiteiten. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over nachtelijke telefoontjes over waterschade of doorgeslagen stoppen. Vasténgoedbeheer neemt verantwoordelijkheid voor alle onderhoudszaken. Tegelijkertijd behoudt u als vastgoedeigenaar de volledige controle over het beheer van uw vastgoedportefeuille. Het resultaat: voor u geen zorgen over mankementen binnen uw pand(en), voor uw verhuurder(s) altijd een vast aanspreekpunt én snelle service.

Géén zorgen over spoedreparaties, het vinden van adequate vakmensen en de coördinatie van werkzaamheden. Dat is het voordeel van technisch vastgoedbeheer.

Wij als vastgoedbeheerder hebben één doel: het volledig ontzorgen van u als vastgoedeigenaar. Overweegt u om één of meer woningen/bedrijfspanden te laten beheren? Wij kunnen u volledig ontzorgen bij het beheer van uw panden.

Vastgoedfinanciering

Naast het vastgoedbeheer zijn wij tevens actief in de advisering en bemiddeling van o.a. vastgoedfinancieringen. Wij helpen professionele beleggers met het uitbreiden van hun vastgoedportefeuille. Ook zijn we inzetbaar voor bemiddeling bij het herfinancieren van bestaande financieringen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan