VvE beheer

Het beheren van een vereniging van eigenaren (VvE) kost veel tijd en vereist kennis op het gebied van regelgeving, financien en techniek.

Veel VvE besturen laten zich dan ook ondersteunen door een professionele VvE beheerder. Wanneer u op zoek bent naar een professionele VvE beheerder, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring op het gebied van VvE Beheer zijn wij een goede partner voor uw VvE. Wij zijn een onafhankelijk beheerder en behartigen de belangen van alle eigenaren.

Tevens ondersteunen en ontzorgen wij het bestuur van de VvE. Wij bewaken dat de besluitvorming plaats vindt binnen de wettelijke regels. Wij onderscheiden ons in Klantgerichtheid, Betrouwbaarheid, Betrokkenheid, Betaalbaarheid en Transparantie. Bij ons geldt: Afspraak is afspraak. Wij behandelen u zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Alle eigenaren en bestuursleden kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week de actuele gegevens van de VvE raadplegen via de software van Twinq.


Door een gestructureerde, planmatige aanpak van het beheer van uw VvE, zal een door ons beheerde VvE altijd voldoende middelen hebben, om het noodzakelijke planmatig onderhoud tijdig te laten plaatsvinden. Hierdoor woont iedere eigenaar met plezier in een goed onderhouden gebouw. Een goed onderhouden gebouw is ook van belang voor de waardeontwikkeling van uw appartementencomplex.

Onze beheervergoeding voor VvE beheer is heel betaalbaar. Hebt u belangstelling voor onze diensten vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Ook is het mogelijk om direct een afspraak te maken. Wij komen graag bij u langs.