Vastgoedfinanciering

De gezichten achter Vasténgoedbeheer hebben jarenlange ervaring in de financiering van zakelijk vastgoed. Wij helpen ondernemers in het MKB aan het vermogen om te groeien en te bouwen aan hun carrière. Dat doen we niet alleen vanuit onze rol als financieringsspecialisten, maar ook als die van ondernemer. Als echte rasondernemers begrijpen wij als geen ander de obstakels en administratieve rompslomp waar u tegenaan loopt. We hebben oog voor uw ambities, maar zullen altijd naar realiteit handelen.

Een zakelijke lening voor vastgoed en meer

Heeft u geld nodig om uw beleggingsvastgoed van de grond te krijgen of om uw eigen bedrijf te starten? Wij bekijken in ons netwerk van financiers wie het beste bij u past. In de afgelopen jaren hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd met meer dan 100 financieringsbronnen. Het team van Vasténgoedbeheer helpt u aan een bedrijfsfinanciering op maat. Meer informatie over onze aanpak vindt u op de website van Credion Haarlem.

Bedrijfsfinanciering voor MKB’ers

Het aantrekken van financiering is voor ondernemers in het MKB geen vanzelfsprekendheid. Zeker niet als u een nieuw bedrijf wilt starten. Banken verwachten een gedegen businessplan, een overzicht van financiële cijfers en vaak ook nog een flink onderpand. Heeft u als MKB'er een bedrijfsfinanciering nodig om te starten of om een volgende stap te zetten? Deel uw ambitie met ons en laat Vasténgoedbeheer u helpen. Wij realiseren passende en betrouwbare financieringen om ondernemers als u een kickstart te geven. Met een MKB-financiering op zak kunt u investeren in zakelijk vastgoed, voorraden, apparatuur en de inrichting van uw pand. Wellicht wel hét begin van de next big thing in de horeca, retail of zakelijke dienstverlening.