Het gehele verhuurtraject uitbesteden

Wellicht wilt u de stap zetten om uw appartement aan zee of monumentale kantoorpand middenin de stad te verhuren. Een goede woningpresentatie is in dit geval het startpunt. Het kiezen van de best match en de afhandeling volgen. Vasténgoedbeheer helpt u graag bij het gehele verhuurtraject voor een smooth sailing proces.

Hoe Vasténgoedbeheer uw woning succesvol verhuurt:

  • Het verzorgen van een professionele fotoreportage;
  • Het schrijven van een wervende advertentietekst;
  • Plaatsing op online verhuurplatforms (o.a. Funda);
  • Screening van potentiële huurders;
  • Wij stellen een juridisch sluitend huurcontract op.

Plaatsing op online verhuurplatforms

Het aan de man brengen van uw huurwoning of bedrijfspand begint bij goede foto’s. Het team van Vasténgoedbeheer zorgt voor een professionele fotoreportage van uw vastgoedobject(en). Voor een goede eerste indruk brengen wij uw pand aantrekkelijk én compleet in beeld. Hier dient een evenwichtige balans in gevonden te worden. Een vertekend beeld van de werkelijkheid is immers onwenselijk gezien dit alleen maar tot potentiële huurders die afhaken. Aansluitend plaatsen wij uw vastgoedobject(en) op de grooste online verhuurplatforms zoals Funda, Pararius, IamExpat en huurwoningen.nl. Om uw pand(en) zo goed mogelijk te presenteren, neemt Vasténgoedbeheer ook het schrijven van de advertentietekst op zich. De tekst kan zowel Nederlands- als Engelstalig geschreven worden om bijvoorbeeld ook expats aan te trekken.

Screening van potentiële huurders

Een woning of kantoorpand verhuren is niet geheel zonder risico. Doemscenario’s van ernstige schade, onderhuur of eindeloze betalingsachterstanden zijn vast en zeker door uw gedachten gevlogen. Met een screening vooraf kunt u uzelf een heleboel ellende besparen. Als onderdeel van het verhuurtraject screent Vasténgoedbeheer potentiële huurders zeer zorgvuldig om de risico’s voor u als verhuurder te minimaliseren. We kijken onder meer naar het identiteitsbewijs, de laatste loonstrookjes en werkgeversverklaringen. Met deze documenten kunnen we de identiteit van de huurder controleren. Daarnaast vertellen de documenten of de kandidaat-huurder voldoende financiële middelen heeft om uw vastgoedobject te betalen.

Huurcontracten opstellen

Een volledig en juridisch correct huurcontract is van essentieel belang wanneer u een (bedrijfs)pand gaat verhuren. In een huurovereenkomst worden belangrijke voorwaarden opgenomen over bijvoorbeeld de betaling van de huur, borg en het opzegtermijn. Het biedt zowel de huurder als de verhuurder duidelijkheid over ieders rechten en plichten. Bij Vasténgoedbeheer zijn we van mening dat er geen one-size-fits all ontwerp bestaat voor huurovereenkomsten. Iedere situatie en vastgoedobject steekt anders in elkaar. Onze specialisten maken voor u maatwerk huurcontracten voor bepaalde of onbepaalde tijd. Zo heeft u de zekerheid dat alle afspraken correct schriftelijk zijn vastgelegd.

In aanvulling op dit verhuurtraject kunt u kiezen voor ons vastgoedbeheer. Laat de administratieve rompslomp aan ons over (administratief beheer) of laat ons fungeren als aanspreekpunt voor calamiteiten en onderhoudszaken (technisch beheer).

Vraag vrijblijvend een offerte aan